Kemi

pH

26. februar 2019 af Lektiebruge (Slettet) - Niveau: C-niveau

0,100 M NH3 og 0,100 M NH4NO3

Er dogen der kan hjælpe med at fortælle, hvordan pH før, efter og ændring beregnes Skal til prøve her om lidt :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2019 af mathon

        pH = pKs(NH4+)


Svar #2
26. februar 2019 af Lektiebruge (Slettet)

#1

        pH = pKs(NH4+)

Men det vel kun for at finde pH?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2019 af mathon

           \small pH=pK_s+\log\left ( \frac{n_b}{n_s} \right )


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.