Matematik

Trigonometriske identiteter

26. februar 2019 af Jessielorentsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg står og skal besvare dette spørgmål: Giv eksempler på trigonometriske identiteter, og beregn eksakte værdier for de trigonometriske funktioner. 

men jeg er pænt lost i forhold til, hvordan jeg skal give eksempler på trigonometriske identiter!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2019 af mathon

f.eks.
               \small \sin(2x)=2\cdot \sin(x)\cdot \cos(x)

               \small \frac{1}{\cos^2(x)}=1+\tan^2(x)          


Svar #2
26. februar 2019 af Jessielorentsen (Slettet)

thanks 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2019 af AMelev

Andre trigonometriske identiteter: sin2(x) + cos2(x) = 1, omregningsformler og evt. additionsformler.
Eksakte trigonometriske værdier af fx 0º,  30º,  45º,  60º,  90º,  180º, 

Se evt. dette link.


Skriv et svar til: Trigonometriske identiteter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.