Matematik

Andengradsligninger

26. februar 2019 af Tohau (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej tænkte på om nogen gad at forklare hvad der skal gøres for at regne denne opgave ud?

På forhånd tak

En smed har en kvadratisk plade, hvor sidelængden er 61 cm. Til et byggeri skal han bruge en cirkulær plade, der har et areal på 1131 cm2.

Lav en beregning der viser, om det er muligt for smeden at benytte pladen til den cirkulære plade.
Hvad er det maksimale areal, den cirkulære skive kan have, når den skal laves ud af pladen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2019 af mathon

             \frac{\pi }{4}\cdot d^{\, 2}=1131


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.