Matematik

Andengradsligninger

26. februar 2019 af Tohau (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej nogen der gider forklare hvad mna skal i denne opgave? På forhånd tak

En landmand vil bygge en silo på et kvadratisk stykke jord.

Siloen skal have en grundflade på 475,3 m2.

Hvad skal sidelængden af det kvadratiske jordstykke være?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2019 af mathon

silo = cylindrisk beholder


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2019 af mathon

                   \tfrac{\pi }{4}\cdot d^{\, 2}=475.3

                   \small d=\sqrt{\frac{4\cdot 475.3}{\pi }}\qquad\textup{d er diameter og kvadratside}


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.