Fysik

Cadmium HJÆLP!!

27. februar 2019 af Bygningsingeniør - Niveau: B-niveau

Hej SP 

Er der nogen som kan hjælpe mig med den vedhæftetfil.

Mange tak på forhånd!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2019 af mathon

Gitterformlen:
                           \small d\cdot \sin\left ( \varphi _n \right )=n\cdot \lambda

                           \small \varphi _n =\sin^{-1}\left (\frac{n}{1666.67\; nm}\cdot \lambda \right )\qquad n\in\{1,2,3,4,5\}


Svar #3
27. februar 2019 af Bygningsingeniør

#2

Gitterformlen:
                           \small d\cdot \sin\left ( \varphi _n \right )=n\cdot \lambda

                           \small \varphi _n =\sin^{-1}\left (\frac{n}{1666.67\; nm}\cdot \lambda \right )\qquad n\in\{1,2,3,4,5\}

Tak for det, men kan du sætte lidt ord på.

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. februar 2019 af mathon


Svar #5
27. februar 2019 af Bygningsingeniør

#4

Repeter selv
                        http://www.matematikfysik.dk/fys/noter_tillaeg/tillaeg_interferens_og_gitterformlen.pdf

tak skal du have


Skriv et svar til: Cadmium HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.