Matematik

integralregning

28. februar 2019 af TKCA1 - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe med opgaven om partikulær stamfunktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2019 af mathon

               \small F(x)=x^2+\ln(x)+k
og
               \small 3=1^2+\ln(1)+k

               \small 3=1+0+k

               \small k=2
dvs
               \small \small F(x)=x^2+\ln(x)+2


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2019 af AMelev

Lad være med at starte en ny tråd med samme spørgsmål. 

Du har fået svar i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1883693

Hvis det ikke er nok, så fpørg ind til svaret i den oprindelige tråd.


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.