Matematik

en dør

02. marts 2019 af shirayuki (Slettet) - Niveau: 8. klasse

. En mus har gemt sig i et ud af tre rum. På den første dør står: ”Musen er her”. På den anden dør står ”Musen er ikke her” og på den tredje dør står ”2 + 3 = 2 • 3”. Kun én af sætningerne er sand. I hvilket rum har musen gemt sig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2019 af ringstedLC

\begin{align*} Hvis\;1. &=Sand\Rightarrow 2.=Sand\Rightarrow 1.\;forkastes \\ Hvis\;2. &= Sand\Rightarrow mus\;i\;1.\vee mus\;i\;3.\Rightarrow \;? \end{align*}


Skriv et svar til: en dør

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.