Matematik

HJÆLP

04. marts 2019 af Fatima2904 - Niveau: 9. klasse

Hjælp mig please, og hvis hvordan man regner det ud. 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2019 af oppenede


a) 15km * 1/10000 = 0.00015 km = 15 cm
b) 33.5 cm / (1/10000) = 3350000cm

Det er et meget besynderligt billede der følger med, da billedet er tegnet i perspektiv, hvilket skal måles på en anden måde.


Svar #2
04. marts 2019 af Fatima2904

ligemegetharfundet ud af det...


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.