Matematik

Procent stigning

08. marts 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Hej jeg er lidt i tvivl om hvordan denne opgave skal løses.

Kviens vægt er:

f(130)=2.52^−4*130^(2.76233) ? f(130)=174.104 kg

Det er denne jeg ikke er helt med på hvordan den skal løses:

Hvor mange procent er kviens vægt steget?


Svar #1
08. marts 2019 af Danmark2018

Mangler at sige at i løbet af en periode er kviens bringemål steget med 10%


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2019 af oppenede

a-tallet i din potens forskrift er 2.76233.

Når x-værdien stiger med 10% (dvs. multipliceres med 1.10),
så multipliceres y-værdien med 1.102.76233 = 1.301  (dvs. stiger med 30.1 %).


Svar #3
08. marts 2019 af Danmark2018

Tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Procent stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.