Matematik

Integrer e^(x^(2))*e^(-x^(2))

10. marts 2019 af mattiii - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at integrere e^(x^(2))*e^(-x^(2))?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2019 af janhaa

I=\int e^0\,dx = \int dx = x+c


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2019 af MatHFlærer

\int e^{x^2}e^{-x^2}dx=\int e^{x^2-x^2}dx=\int e^0dx=\int 1dx=x+c


Svar #3
10. marts 2019 af mattiii

Tusind tak!


Skriv et svar til: Integrer e^(x^(2))*e^(-x^(2))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.