Kemi

Titreringsanalyse!!! Hjælp

10. marts 2019 af frozone7 - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder såldes og jeg er kommet frem til dette, men ved ikke hvilken stofmængde jeg skal gange med:

Antag at chlorid udelukkende findes sammen med natriumioner i kiksene, og beregn massen af NaCl i 5,00 mL saltopløsning fra kiksen.

m = n * M

m(NaCl) = n(NaCl) * 58,44247 g/mol

n(NaCl) =  ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2019 af janhaa

need [NaCl]


Svar #2
10. marts 2019 af frozone7

Altså jeg har fundet [Cl-] men hvordan finder jeg [NaCl]?


Svar #3
10. marts 2019 af frozone7

Hjælp gerne hurtigt det haster!!!


Skriv et svar til: Titreringsanalyse!!! Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.