Kemi

Titreringsanalyse - Databehandling HJælp!!!!

10. marts 2019 af frozone7 - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder såldes og jeg er kommet frem til dette, men ved ikke hvilken stofmængde jeg skal gange med:

Antag at chlorid udelukkende findes sammen med natriumioner i kiksene, og beregn massen af NaCl i 5,00 mL saltopløsning fra kiksen.

m = n * M

m(NaCl) = n(NaCl) * 58,44247 g/mol

n(NaCl) =  ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2019 af umolich

Du må have titreret saltopløsningen eller gjort noget ander for at finde stofmængden af chlorid. Der mangler noget information.


Skriv et svar til: Titreringsanalyse - Databehandling HJælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.