Matematik

Vækstrate

13. marts 2019 af Elninoo - Niveau: C-niveau

Forstår ikke den her opgave hvor jeg skal omskrive det til bax? En der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2019 af mathon

          \small \small f(x)=3\cdot \left (e^{-0.98} \right )^x=3\cdot 0.37531 ^x

          \small g(x)=13\cdot \left (e^{0.6} \right )^x=13\cdot 1.8221 ^x

          \small h(x)=500\cdot \left (e^{0.01} \right )^x=500\cdot 1.0101^x


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2019 af mathon

          \small \small \begin{array}{llllr} f(x)&\textup{fremskrivningsfaktor}&0.37531&\textup{v\ae kstrate}&-62.47\%\\\\ g(x)&\textup{fremskrivningsfaktor}&1.8221&\textup{v\ae kstrate}&82.21\%\\\\ h(x)&\textup{fremskrivningsfaktor}&1.0101&\textup{v\ae kstrate}&1.01\% \end{array}


Skriv et svar til: Vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.