Kemi

1:1

19. marts 2019 af Nanna34 - Niveau: C-niveau
hej jeg har a question. hvis man fx har et puffer opløsning hvor man tilsætter 25 ml af hver og de ha samme koncentrationen betyder det så at forholdet er 1:1 og hvis ja kan man så sige at n(svage syre)=n(svage base) fordi forholdet er 1:1?

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2019 af mathon

...hvis af hver betyder af en svage syre og dens korresponderende svage base
   så

         Ja - og pH = pKs


Svar #2
19. marts 2019 af Nanna34

#1

...hvis af hver betyder af en svage syre og dens korresponderende svage base
   så

         Ja - og pH = pKs

du er ba legend!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Skriv et svar til: 1:1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.