Matematik

HJÆLP!!!!!!

23. marts 2019 af az97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har problemer med at løse denne opgave!! Håber der er nogen der kan hjælpe :)

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2019 af AskTheAfghan

Du ved godt, at det er et lektieforum, så der er jo ingen grund til at skrive "hjælp" i titlen. 

Sæt du bare h = -g, så har du (f + h)'(x0) = f '(x0) + h '(x0) = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2019 af AMelev

Ad #1
Du skal også bruge reglen (k·f)'(x) = k·f '(x) på funktionen h = -g = (-1)·g.


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.