Matematik

trigonometri

24. marts 2019 af sssbrugforhjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau

Figuren viser to ensvinklede trekanter  ABC og DEF Størrelsesforholdene er ikke korrekte. 
 
a) Bestem længden af hver af siderne EF og AC

har linket figuren tak på forhånd

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \frac{12}{108} &= \frac{8}{\left | EF \right |}=\frac{\left | AC \right |}{144} \end{align*}


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.