Fysik

Parallakse

24. marts 2019 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Jeg antager at man anvender sinus, med en viden om solens placering. Men hvordan indgår tiden ?

Vedhæftet fil: fysiktingting.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2019 af ringstedLC

Laserstrålen rejser med en hastighed, der er nogenlunde lysets fart i vakuum:

\begin{align*} c &=\frac{2\cdot afst.}{2.56} \\ afst. &=\frac{c\cdot 2.56}{2}\;\left ( \frac{m\cdot s}{s}=m \right )=\;?\;m \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Parallakse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.