Matematik

Isolér

24. marts 2019 af livamarialassen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) 

Har brug for hjælp til at isolere "h" i min opgave. Billede vedhæftet under. Håber nogen kan hjælpe :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2019 af jnl123

prøv og divider med p og gang med 4 på begge sider


Svar #2
24. marts 2019 af livamarialassen (Slettet)

Tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. marts 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \frac{p\cdot h}{4}=\frac{p}{4}\cdot h &= 4M \\ h &= \frac{4}{p}\cdot 4M= \frac{16}{p}\cdot M \end{align*}


Skriv et svar til: Isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.