Fysik

? Kammertonen har en frekvens på 440 Hz. Hvad er bølgelængden for kammertonen?

24. marts 2019 af gabigabi (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej;

Jeg har lige et spørgsmål som jeg er i tvivl om.

Kammertonen har en frekvens på 440 Hz. Hvad er bølgelængden for kammertonen?

Håber nogle kan hjælpe mig

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \lambda &= \frac{v}{f}\;,\;v=343\;m/s\;v.\;20^{\circ}C \\ \lambda &= \frac{343}{440}\;\left ( \frac{m}{s\cdot \frac{1}{s}}=m \right ) =0.78\;m \end{align*}


Skriv et svar til: ? Kammertonen har en frekvens på 440 Hz. Hvad er bølgelængden for kammertonen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.