Matematik

Projekt Pendel Integralregning opg b

25. marts 2019 af OscarS (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg sidder med en opgave (Projekt Pendel Integralregning), og kan simpelthen ikke komme videre end til b'eren.

Jeg må sige, at jeg er fuldstændig blank omkring hvordan den skal løses.

Håber der er en vendlig sjæl der kan hjælpe.

Mvh

Oscar


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2019 af mathon

b)
              \small \small C=\left ( 20\, ;\tfrac{1}{2}d \right )=\left ( 20\, ;\tfrac{1}{2}\cdot \left ( 23.54 \right ) \right )=\left ( 20\, ;11.77 \right )\qquad\textup{d er den nedre diameter}


Svar #3
25. marts 2019 af OscarS (Slettet)

Hej marhon
Tusind tak for svar!
Hvad betyder det i bunden af opgaven? h(x)= osv....

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2019 af mathon

h(x) er en stykvis funktion med to forskellige ligninger i to forskellige intervaller.


Svar #5
25. marts 2019 af OscarS (Slettet)

Okay.
I en anden opgave skal jeg finde konstanterne m og , men hvordan virker det så?

Brugbart svar (1)

Svar #6
25. marts 2019 af mathon

                \small \begin{array}{lclclcl} \small y_B-y_A&=&m\cdot (x_b-x_A)&&&& b=y_A=1.56\\\\ \small 2.62-1.56&=&m\cdot 4.25&&&& b=y_A=1.56\\\\ \small m&=&0.249412&&&& b=1.56 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. marts 2019 af mathon

                \small \small \small \begin{array}{lclclclclcl} \small \frac{y_C}{y_B}&=&a^ {x_C-x_A}\\\\ \small \frac{11.77}{2.62}&=&a^{20-4.25}\\\\ \small 4.49236&=&a^{15.75}\\\\ a&=&4.49236^{\frac{1}{15.75}}&=&1.100&&&k&=&\frac{y_1}{a^{x_1}}\\\\ a&=&1.100&&&&&k&=&\frac{2.62}{1.100^{4.25}}\\\\ a&=&1.10&&&&&k&=&1.75 \end{array}


Svar #8
28. marts 2019 af OscarS (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Projekt Pendel Integralregning opg b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.