Matematik

Skalarfunktioner

25. marts 2019 af Signekas - Niveau: A-niveau

Jeg har et opgavesæt med mange opgaver om skalarfuntkioner..
Og disse to opgaver er temmelig svære synes jeg. Håber nogle kan fortælle mig hvordan jeg skal komme igang med dem :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2019 af mathon

6)

           \small \small \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} t}=\left ( \cos(t)\cdot \sin(t) \right ){ }'=-\sin^2(t)+\cos^2(t)=\cos^2(t)-\sin^2(t)=\cos(2t)


Svar #3
28. marts 2019 af Signekas

Mathon, jeg forstår ikke helt hvorfor cos^2(t) - sin^2(t) giver cos(2t) :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2019 af mathon

        \small \small\mathbf{{\color{Red} \cos(2t)}}=\cos(t+t)=\cos(t)\cdot \cos(t)-\sin(t)\cdot \sin(t)=\mathbf{{\color{Red} \cos^2(t)-\sin^2(t)}}


Skriv et svar til: Skalarfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.