Fysik

Brydningsindeks

28. marts 2019 af maggijo01 - Niveau: C-niveau

Plx hjælpe med denne opgave... Fatter den ik og skal aflevere i aften

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lrclcl} a)&\frac{\sin(30\degree)}{\sin(b)}&=&n \\\\ b)&n&=&\frac{0.5}{\sin(b)}\\\\ &n&=&\frac{0.5}{\sin(21\degree)}&=&1.40\\\\ c)&\textup{sukkerindholdet afl\ae ses til}&&&&40\% \end{array}


Skriv et svar til: Brydningsindeks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.