Matematik

Trekanter

28. marts 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er lidt i tvivl om hvordan man skal udregne længden i en trekant


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2019 af AMelev

Hvad mener du med længden af en trekant? Er det omkredsen?
Læg lige opgaven op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2019 af mathon

sidelængder beregnes med cos-relationerne eller med sin-relationerne
på formen:
                     \small a=\sqrt{b^2+c^2-2\cdot b\cdot c\cdot \cos(A)}

                     \small b=\sqrt{a^2+c^2-2\cdot a\cdot c\cdot \cos(B)}

                     \small c=\sqrt{a^2+b^2-2\cdot a\cdot b\cdot \cos(C)}

.

                     \small a=\frac{\sin(A)}{\sin(B)}\cdot b=\frac{\sin(A)}{\sin(C)}\cdot c

                     \small b=\frac{\sin(B)}{\sin(A)}\cdot a=\frac{\sin(B)}{\sin(C)}\cdot c

                     \small c=\frac{\sin(C)}{\sin(A)}\cdot a=\frac{\sin(C)}{\sin(B)}\cdot b


Svar #3
28. marts 2019 af Danmark2018

Tak skal du have


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2019 af PeterValberg

#0

Se denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.