Matematik

Differentialligning (hjælp)

02. april 2019 af rikke0227 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej studieportalen.

Jeg er i gang med at løse nedenstående opgave. Jeg ved hvordan a) løses men der fra er jeg helt i tvivl om  hvordan det gøres. Jeg håber nogle der kan hjælpe mig. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2019 af mathon

                 \small N(t)=\frac{b/a}{1+Ce^{-bt}}\qquad a=0.00467\qquad b=1.00

                 \small N(t)=\frac{b/a}{1+Ce^{-bt}}

Størst væksthastighed
til tiden
               \small t=\frac{\ln(C)}{b}


Svar #3
02. april 2019 af rikke0227 (Slettet)

Mange tak, men hvordan skal opgave b) løses?
 
Igen mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2019 af mathon

              \small N_{\infty}=\frac{b}{a}\qquad\textup{og kaldes fiskebestandens b\ae reevne.}


Skriv et svar til: Differentialligning (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.