Matematik

HJÆLP

03. april 2019 af livadivaa (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej det her er lidt pinligt at sige men jeg har simplethen glemt hvordan man laver division med komma på begge tal F.e.k.s 24,56: 24,67 

Ps sætter ikke komma eller pukntum fordi det haster 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2019 af peter lind

Må du ikke bruge lommeregner?. Ellers kan du bare gange begge tal med 100. Du kan også gøre det nemmere ved omskrivningen   2456/2467 = (2467- 11)/2467 = 1-11/2467


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2019 af Capion1

Man kan dividere to hele tal, hvor tælleren er større end nævneren:

\frac{24,56}{24,67}=\frac{2456}{2467}=\frac{24560}{2467}\cdot \frac{1}{10}

Dividér først  24560 med 2467 .  I resultatet rykkes kommaet én plads til venstre.
 


Svar #3
04. april 2019 af livadivaa (Slettet)

Tak for jeres svar!:)

Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.