Matematik

Differentialligning

04. april 2019 af MariaJK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

En som kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2019 af mathon

tangentligning i P(3,1):

                                        \small y=\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}\cdot (x-3)+1

                                        \small y=\left ( 3\cdot 1+2\cdot 3 \right )\cdot (x-3)+1

                                        \small y=9\cdot (x-3)+1

                                        \small y=9x-26


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.