Matematik

Sandsynlighed

08. april 2019 af 1001001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har svært ved at forstå denne opgave, med fokus på udregning af 95% konfidensinterval.
Promblemet er jeg ikke ved hvordan man udregner, med de givne oplysninger.
Så intil videre antager jeg at 
n=604 
p=34%

Jeg har vedhæftet opgaven nedenunder og
Tak for hjælpen på forhånd, det betyder en del.

Vedhæftet fil: sandsynlighed.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2019 af peter lind

Med tilnærmelse

[P(X<0,025; P(X>0,025)]


Svar #3
08. april 2019 af 1001001 (Slettet)

Jo,  du kunne vel ikke vise udregningen af P?


Svar #4
08. april 2019 af 1001001 (Slettet)

samt hvor 0.025 kommer fra?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2019 af peter lind

Det er noget du slår op i dit CAS værktøj

5%/2 = 0,025


Svar #6
08. april 2019 af 1001001 (Slettet)

Okay, perfect; kan man bruge nedenstående formel? Og hvis ja, hvornår skulle man så benytte 0.025?

Vedhæftet fil:sudieportalen1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. april 2019 af peter lind

Det er et andet sandsynlighedsinterval. Der er sandsynligheden for en binomialfordeling med n=604 og p=0.34, der er anvend i #2


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.