Matematik

For hvilke x er f'(x) negativ?

08. april 2019 af az97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2019 af StoreNord

Fra x=4 til x=6.
Det vil sige x ∈ ]4,6[.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2019 af AMelev

f '(x) =0. Bestem de x-værdier, hvor der er vandret tangent.
f '(x) negativ. Bestem de x-intervaller, hvor f er aftagende.


Skriv et svar til: For hvilke x er f'(x) negativ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.