Kemi

ph-titrering af ethansyre

09. april 2019 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejjj

Kan nogen fortælle mig hvordan jeg skal udregne disse to opgave? (tjek billede)

Tak på forhånd:))

Vedhæftet fil: Kemi.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. april 2019 af mathon

       \small p_{masse\%}=\frac{c_{ethansyre}\cdot M_{ethansyre}}{\varrho_{opl\o sting} }\cdot 100\%


Svar #3
09. april 2019 af Hanne12345654321 (Slettet)

hvad er de forskllige ting som skal divideres?


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. april 2019 af mathon

Du har hverken oplyst den målte densitet eller antal mL titrator.


Skriv et svar til: ph-titrering af ethansyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.