Kemi

Elektronegativitet

10. april 2019 af Blithe - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan regner man elektronegativitet af cis-octadec-9-ensyre, som har 38 H-atomer, 18 C-atomer og 2 O-atomer. 

Elektronegativitet for H = 2,20

Elektronegativitet for C = 2,55

Elektronegativitet for O = 3,44

Tak på forhånd:)


Skriv et svar til: Elektronegativitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.