Matematik

svømmebassin

11. april 2019 af Clarie94 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej vil lige hører om i kan hjælpe mig med nr 2 opgave har vedhæftet den

tak på forhånd

Vedhæftet fil: matematik svømmebssin.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af mathon

                         \small x^2 \textup{er arealet af hver af de 4 hj\o rnefliser.}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2019 af AMelev

3.1 Rumfanget er Længde · Bredde · Dybde.
Omregn målene til dm, da 1 dm3 = 1 L

3.2 x2 angiver arealet af hver af hjørnerne, som er x på hver led

3.3 Saml x2-leddene samt x-leddene

3.4 75 cm = 0,75 m. Indsæt x = 0,75 i areal-udtrykket.


Skriv et svar til: svømmebassin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.