Matematik

Fordoblingskonstant

11. april 2019 af jlj95 - Niveau: B-niveau

Er der en der lige vil hjælpe mig i den rigtige retning:

Hvordan er det nu, hvis jeg fx får givet at en fordoblingskonstant er 20, at jeg finder fremskrivningsfaktor?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2019 af mathon

        f(x)=b\cdot \left (2^{\frac{1}{X_2}} \right )^x=b\cdot a^x

                       a=2^{\frac{1}{X_2}}

                       a=2^{\frac{1}{20}}=2^{0.05}=1.0353


Svar #2
11. april 2019 af jlj95

Tak :)


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.