Matematik

Hjælp - lineær programmering

15. april 2019 af MariaBz (Slettet) - Niveau: B-niveau

3x≤45 -> x≤15 

Hvordan får jeg sat dette ind i inspire som en linje så jeg kan finde polygonområdet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2019 af peter lind

Du går ind i grafikvinduet. Skriver x=15. Så får du linjen tegnet op. Du har mulighed for ar

at markere et område. Gå ind i menu. Formentli er de et område i første kvadrant


Svar #2
15. april 2019 af MariaBz (Slettet)

Jeg forstår ikke hvor jeg skal skrive x=15

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2019 af peter lind

Tast tab eller ctrl g så kommer du ind i indtastningslinjen


Svar #4
15. april 2019 af MariaBz (Slettet)

der står der så f(x) og så kan man indtaste x=15, men så sker der ikke noget. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2019 af peter lind

Undskyld du skal efter f(x) skrive = 15


Svar #6
15. april 2019 af MariaBz (Slettet)

Men så får jeg en vandret linje og i forhold til dette billede skal den være lodret. 

Vedhæftet fil:va.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. april 2019 af peter lind

En loret linje ved jeg ikke hvordan man skal klare.


Skriv et svar til: Hjælp - lineær programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.