Matematik

Matematikhjælp ..:)

17. april 2019 af CathrineJO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal udregne denne opgave (Maple). En hjælpende hånd ville være dejlig :)


Svar #1
17. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2019 af StoreNord

tangens 25 = 18/(x+16)

Og så har du to ensvinklede trekanter..


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2019 af AMelev

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Svar #4
17. april 2019 af CathrineJO (Slettet)

#3

Hvordan skal jeg skrive alt dette ind i maple?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2019 af AMelev

Det skal du da heller ikke - det var ment som en hjælp til at forstå anvisningerne i #2.

Løs ligningen for at bestemme x.
Benyt derefter, at forholdet mellem siderne i ensvinklede trekanter er det samme, så \frac{h}{18}=\frac{x}{x+16}.


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2019 af Soeffi

#0. Benyt evt. vedlagte tegning...H = 18 - 16·tan(25°). 

 

Vedhæftet fil:1891778.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. april 2019 af StoreNord

For nu at gøre forvirringen total.


Skriv et svar til: Matematikhjælp ..:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.