Matematik

Sandsynlkghedsregning

18. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe? Gerne med en god forklaringsmåde, da jeg gerne vil lærer hvordan man kommer frem til resultatet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2019 af Capion1

Beregn

\sum_{r=16}^{80}\binom{80}{r}\left ( \frac{1}{10} \right )^{r}\left ( \frac{9}{10} \right )^{80-r}
Alternativt kan vi summere over  0 ≤ r ≤ 15  og trække denne sum fra 1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2019 af AMelev

Du har allerede oprettet en tråd med den opgave https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1891805#1892012.


Skriv et svar til: Sandsynlkghedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.