Matematik

Udfyld de tomme felter

20. april 2019 af mk2019 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, nogle der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2019 af mathon

                   \small f(x+n\cdot 3)=\left ( \frac{1}{2} \right )^n\cdot 48\textup{ hvor n er antal halveringstider.}


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2019 af mathon

                   \small \begin{array}{lcrcr} \small f(0+{\color{Red} {\color{Red} 1}}\cdot 3)=\left ( \frac{1}{2} \right )^{\color{Red} 1}\cdot 48=24\\\\ \small f(0+{\color{Red} 2}\cdot 3)=\left ( \frac{1}{2} \right )^{\color{Red} 2}\cdot 48=12\\\\ \small f(0+{\color{Red} 3}\cdot 3)=\left ( \frac{1}{2} \right )^{\color{Red} 3}\cdot 48=6 \end{array}

                        \small \begin{array}{|c|c|c|c|} \hline x&0&3&{\color{Red} 9}\\ \hline f(x)&48&{\color{Red} 24}&6\\ \hline \end{array}


Skriv et svar til: Udfyld de tomme felter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.