Matematik

Vektorer

21. april 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har denne opgave om vektorer, som jeg håber, nogen kan hjælpe med at løse. Der er vidst to mulige t-værdier, ikke sandt? Jeg har vedhæftet opgavebeskrivelsen.

Tusind tak på forhånd.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2019 af StoreNord

Hvilke to?


Svar #2
21. april 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet)

Er der ikke to t-værdier som giver arealet 17?


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. april 2019 af Soeffi

#2. Det er rigtigt, at der er to løsninger. Du skal løse følgende ligning med hensyn til t:

\left | det(\vec{a},\vec{b}) \right |=17 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2019 af StoreNord

#2   Jovist. Det jeg efterlyste, var bare værdierne.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #6
21. april 2019 af mathon

                \small A_{par}=\begin{Vmatrix} 4 &3 \\ 1& t \end{Vmatrix}=17

                \small A_{par}=\left | 4\cdot t-1\cdot 3 \right |=17

                               \small 4\cdot t-3=\mp 17

                               \small \small 4 t=\mp 17+3=\left\{ \begin{array}{r} \! \! -14\\ 20 \end{array}\right.

                                \small \small t=\left\{ \! \! \begin{array}{r} -\frac{7}{2}\\ 5 \end{array}\right.


Svar #7
22. april 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet)

Mange tak, skal I have for hjælpen!


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.