Matematik

Binomialfordeling

22. april 2019 af VictoriaSchluter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Jeg er gået i gang med et nyt forløb omkring statistik, og ville høre om der er nogle der kan forklare mig fremgangsmåden omkring hvordan jeg regner dette ud?

Mange hilsner 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2019 af janhaa

Bin(n,p)=Bin(4,0.513)\\ \\ a)P_1=\binom{4}{4}*0,513^4=0,0693\\ \\ a)P_2=\binom{4}{0}*0,513^0*0,487^4=0,056\\ \\ b)\\ a)P_3=\binom{4}{2}*0,513^2*0,487^2=0,374\\


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2019 af AMelev


X = Antal drenge (du kunne også have valgt "Antal piger", og så havde p været 48.7%)
X er binomialfordelt med antalsparameter n = 4 og sandsynlighedsparameter p = 51.3% = 0.513,
X ~ b(4,51.3%)

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se s. 31 (185), (186) & (188).

a) Kun drenge: X = 4 og Kun piger: X = 0
b) 2 piger (og dermed 2 drenge): X = 2
c) 1 dreng: X = 1


Svar #3
24. april 2019 af VictoriaSchluter (Slettet)

Mange tak for hjælpen !


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.