Matematik
Binomialfordeling
25. april 2019 af
mk2019 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej.. jeg har problemer med opgave b), nogle der kan hjælpe?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2019-04-25 kl. 17.51.15.png
Svar #1
25. april 2019 af Soeffi

Det er middelværdien eller forventningsværdien for binomilafordelingen.
Svar #2
25. april 2019 af peter lind
50/4 = 12,5 som ikke er et helt tal. Slå op hvad sansynligheden er for X=12 0g X=13
Skriv et svar til: Binomialfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
