Fysik

mekanik

28. april 2019 af TKCA1 - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med denne opgave, som lyder:

En bil kører med hastigheden 33 m/s. Hvor lang tid tager det denne bil at køre 100 m?

Jeg kender i hvertfald formlen: v=Δs/Δt,    altså hastighed=strækning/tid


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af mathon

               \small t=\frac{\Delta s}{v}


Svar #2
28. april 2019 af TKCA1

Tusinde tak:))


Skriv et svar til: mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.