Matematik
Splejset eller glat?
01. maj 2019 af
kathrinestobiasen (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Nogle der kan forklare mig denne?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2019-05-01 kl. 11.14.31.png
Svar #1
01. maj 2019 af MatHFlærer
a) Indsæt x=1 i hver af de to funktioner dvs vis at f1(1)=f2(1) er sandt.
b) Indsæt x=1 i de afledede funktioner af f1 og f2, dvs vis at f1’(1)=f2’(1) er sandt.
f1(x)=4-x^2, -2<=x<1
f2(x)=-2x+5, 1<=x<3
(Er på mobil så kan ikke taste det bedre ind)
b) Indsæt x=1 i de afledede funktioner af f1 og f2, dvs vis at f1’(1)=f2’(1) er sandt.
f1(x)=4-x^2, -2<=x<1
f2(x)=-2x+5, 1<=x<3
(Er på mobil så kan ikke taste det bedre ind)
Svar #2
01. maj 2019 af ringstedLC

Start med at tegne grafen, det skal du alligevel og det giver overblik. Vær opmærksom på de åbne og lukkede intervaller.
I #1 snyder vi lidt og sætter x = 1 ind i 4 - x2 selvom intervallet ikke tillader det.
Skriv et svar til: Splejset eller glat?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
