Fysik

Sidder fast på denne opg, nogle der kan hjælpe?

01. maj 2019 af ZooYork - Niveau: C-niveau


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2019 af peter lind

E = h*f = h*c/λ hvor h er plancks konstant, f er frekvensen. c er lysets hastighed, og λ er bølgelængden


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. maj 2019 af janhaa

a)

E=2,18*10^{-18}*(1-0,25)\,J=1,64*10^{-18}\,J

b)

E=1,64*10^{-18}\,J=hf=h\frac{c}{\lambda}


Skriv et svar til: Sidder fast på denne opg, nogle der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.