Matematik

vektor

03. maj 2019 af PeterJensen13 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej....

Jeg har brug for hjælp til opgave b, eftersom jeg er helt blank på det område... har vedhæftet et billede af opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2019 af mathon

\textup{Retningsvektor for }l_{AC}=\overrightarrow{AC}=\begin{pmatrix} 4-5\\1-0\\15-0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -1\\1 \\ 15 \end{pmatrix}

\textup{En parameterfremstilling for }l_{AC}

                                        \small \small l_{AC}\textup{:}\quad \overrightarrow{OP}=\overrightarrow{OA}+t\cdot \overrightarrow{AC}\qquad t\in\mathbb{R}\qquad\textup{n\aa r P er et variables punkt p\aa \ }l_{AC}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2019 af mathon

Beregning af spidspunkt, hvor \small l_{AC}\textup{ sk\ae rer }l_{BD}:
           

                       \small \begin{array}{llllllll} 5-t&=&5+s\\ &&&&&\Leftrightarrow\\ t&=&5+s\\\\ 5-t&=&t\\\\ t&=&\frac{5}{2}\\\\ s&=&-t=-\frac{5}{2} \end{array}                        


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.