Matematik

Problemlysning

05. maj 2019 af Kamolchano (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Rammer for det ny hus.

Etplanshus med grundareal 120m2
Og form som raktangel.
Hvad er målstokforhold som i tegning og virkeligheden.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2019 af ringstedLC

Målestoksforhold er forholdet mellem længderne på din tegning og i virkeligheden.

Hvis 1 cm på tegningen svarer til 1 m på huset, har du:

\begin{align*} \frac{1 \text{ cm}}{1\text{ m}} &= \frac{1 \text{ cm}}{100\text{ cm}}=1:100 \end{align*}

I øvrigt hedder det problemløsning, men stavning er åbentbart ikke det vigtigste for din lærer...


Svar #2
06. maj 2019 af Kamolchano (Slettet)

Mange tak for svaret.

Skriv et svar til: Problemlysning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.