Matematik

Binominalfordeling af konfidensinterval

06. maj 2019 af jaco6814 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er det muligt at omskrive Binompdf(500,0.11,75) til en formel hvor det skal give 0.001212% grundet af at jeg skal præsentere den mundtlig og kun kan løse den på lommeregner

Opgaven lyder "Vil du afvise, at man i en stikprøve på 500 kan finde 75 personer, der er venstrehåndede?" 

har regnet at der i et 95% KI vil være mellem 8-13% 

p-hat=0.11 

n=75 

x=500


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2019 af peter lind

se side 42 øverst i din formelsamling. I sidste instans kan du ikke gennemføre beregninerne, da du skal uddrage kvadratroden af et ikke særlig pænt tal


Skriv et svar til: Binominalfordeling af konfidensinterval

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.