Matematik

Miljø afleverning

07. maj 2019 af bobeå - Niveau: C-niveau

hjælp!!!

Vedhæftet fil: Miljø aflevering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2019 af AMelev

Indekstal = Værdi/"Basisår-værdi"·100.
Basisåret er detår, de øvrige år vurderes i forhold til. Indekstallet i basisåret vil således altid være 100.
Anvendt på Elforbrug i 2015 med 2014 som basisår:Indekstal =  \frac{90000}{95000}\cdot 100 =94.7
Udfyldt et skem som det udleverede men med indekstal i stedet for de faktiske værdier:

Vedhæftet fil:Billede1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2019 af AMelev

Og lad så være med at oprette flere tråde med samme spørgsmål.


Svar #3
07. maj 2019 af bobeå

Jeg har beregnet det på denne her måde

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2019 af AMelev

Ja, det kunne jeg se. Derfor anviste jeg også den rigtige formel og beregningsmetode i #1.


Svar #5
07. maj 2019 af bobeå

den måde jeg laver det på du skrev men bare de spørgsmål ved ik hvordan jeg skal svar på i denne opgave

Vedhæftet fil:Miljø aflevering.docx

Svar #6
07. maj 2019 af bobeå

skal jeg os regne det på samme måde som den gennemsnitlig tilfredshed med arbejdsmiljøet ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2019 af AMelev

#5 Jeg forstår ikke det, du skriver.
Du skal beregne indekstallene for alt og for alle år på den måde, der er angivet. Udfyld tabellen og se derefter, hvad du kan udlede af tallene.


Svar #8
08. maj 2019 af bobeå

tak det har jeg gjort har bare  spørgsmål om hvordan man beregner miljøindikator 


Brugbart svar (1)

Svar #9
08. maj 2019 af AMelev

Det står der jo. Elforbrug pr. parasol, dvs. Elforbrug/antal parasoller. Det skal du beregne for hvert år.
I 2014: 95000/210000 = 0.45, så miljøfaktoren i 2014 er 0.45 kWh.


Svar #10
08. maj 2019 af bobeå

tak <3


Skriv et svar til: Miljø afleverning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.