Matematik

Stokastisk

09. maj 2019 af WhatTheFu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle!

Hvordan skal jeg lave denne opgave, i hånden? 

Vedhæftet opgaven

Vedhæftet fil: klip2.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2019 af OliverHviid

Anvend binomialfordelingen. Man har: n=4, p=1/3 og x=r=2, hvor n=antalsparameteren, p=sandsynlighedsparameteren og x=r=den stokastiske variabel. Hvis du ikke kan huske formlen for binomialfordelingen, så kan du slå den op i din formelsamling, og så er det ellers bare at sætte ind.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. maj 2019 af AMelev


 Den officielle formelsamling, s. 41 (250) & (252)


Skriv et svar til: Stokastisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.