Matematik

2q*(p+q)-p*(2q+p)

10. maj 2019 af manrg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til at reducere dette udtryk 

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2019 af PeterValberg

2q(p + q) - p(2q + p) =
(2pq + 2q2) - (2pq + p2) =
2pq + 2q2 - 2pq - p2 = ......

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2019 af Mathias7878

Hej

Hvis du har problemer med at reducere, så kan du eventuelt benytte følgende hjemmeside:

www.symbolab.com

Den viser det endelige resultat samt brugbare mellemregninger.

I dit tilfælde vil det se således ud:

https://www.symbolab.com/solver/step-by-step/2q%5Ccdot%5Cleft(p%2Bq%5Cright)-p%5Ccdot%5Cleft(2q%2Bp%5Cright)

- - -

 

 


Skriv et svar til: 2q*(p+q)-p*(2q+p)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.