Matematik

banekurven

15. maj 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

Hej, nogen har et bud?

iforhold til a jeg ved godt hvordan man finder  koordinatsættet til banekurven skæringspunkter men ikke rigitgt til  en anden ligning? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2019 af peter lind

Kom dog med hele opgaven fremfor den tågesnak


Svar #2
16. maj 2019 af Nanna34

#1

Kom dog med hele opgaven fremfor den tågesnak


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. maj 2019 af peter lind

b og c: v = (x'(t); y'(t))


Svar #5
16. maj 2019 af Nanna34

#4

b og c: v = (x'(t); y'(t))

hvad med a ::))


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. maj 2019 af peter lind

Den troede jeg du havde lavet. Sæt x = 4 og find de tilsvarende t'er. Sæt det ind i formlen for y


Svar #7
16. maj 2019 af Nanna34

#6

Den troede jeg du havde lavet. Sæt x = 4 og find de tilsvarende t'er. Sæt det ind i formlen for y

coool jeg var usikker faktisk mange tak,,,,, men i forhold til b og c er jeg stadig lidt tvivl om:))


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. maj 2019 af peter lind

Hvad er du i tvivl om ?


Svar #9
16. maj 2019 af Nanna34

#8

Hvad er du i tvivl om ?

om hvordan man løser dem 


Skriv et svar til: banekurven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.