Matematik

380 franc til kurs 121

18. maj 2019 af Mukarami (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvis der står at 380 franc koster 121 kr., betyder det så at 100 franc koster 121 kr.?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. maj 2019 af mathon

                      \small \begin{array}{llll} 380\textup{ franc}&=&121\; \textup{kr}\\\\ 100\textup{ franc}&=&\frac{121}{3.8}\; \textup{kr}=31.84\; \textup{kr} \end{array}


Skriv et svar til: 380 franc til kurs 121

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.